Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Dan Negru a semnat deja cu un alt post de televiziune. El va fi realizator la postul Kanal D, deţinut în România de Dogan. Conform surselor Paginademedia.ro, oficializarea transferului este doar o chestiune de zile. Dan Negru era vedeta cea mai longevivă în grupul Intact. A venit în Antena 1 în 1999, de la TVR, iar de-a lungul anilor şi-a pus semnătura pe zeci de formate de divertisment şi a realizat 22 de Revelioane. Contactat de Paginademedia.ro, Dan Negru nu a comentat informaţia.

Dan NegruFoto: www.a1.ro

Traseul lui Dan Negru la Antena 1 numără aproape 30 de formate de divertisment diferite pe care le-a prezentat. La unele dintre acestea (precum Next Star, Plasa de Stele sau Şerifi de România) a fost şi coautor al formatelor.

Când a venit la Antena 1, în 1999, Negru realiza la TVR 1 o emisiune muzicală - Trupa de şoc. Odată cu Antena 1, a intrat în "echipa" lui Valeriu Lazarov, alături de Andreea Marin (Surprize, Surprize), Mircea Radu (Din Dragoste), Raluca Moianu (Iartă-mă) şi Cosmin Cernat (Ploaia de stele). Este singurul din "trupă" care mai activează în zona divertismentului TV.

Prima emisiune realizată la Antena 1 a fost Academia Vedetelor (cu probele "acvariilor"), apoi Bate palma şi Ciao, Darwin (produse de Valeriu Lazarov). Şi, evident, Revelioanele.

Revelioane din ultimii ani, centrate pe "măştile lui Negru", au dus şi la un format special de emisiune: Scena Misterelor, care a ajuns să fie vândut în Ungaria şi Ucraina.

Citește știrea completă pe Paginademedia.ro