Consiliul National al Audiovizalului a anuntat, miercuri, ca in sedinta sa de joi, 13 martie va dezbate o cerere inaintata de SC Realitatea Media SA Bucuresti de acordare a unei licente audioviziuale prin satelit pentru postul Realitatea Adult Time. In total, CNA a spus ca va lua in discutie nu mai putin de sapte solicitari de licenta venite din partea Realitatea Media.

Miercuri dupa-amiaza, insa, Cotidianul, publicatie ce apartine grupului Realitatea-Catavencu, a anuntat ca este vorba despre doar cinci solicitari - trei posturi de filme, unul de sport si unul de shopping, ce vor fi discutate "intr-o sedinta viitoare" a CNA.

"Discutia fusese programata, initial, pe ordinea de miine a sedintei CNA, care specifica solicitarea grupului Realitatea pentru sapte canale. Intilnirea s-a aminat, insa", afirma Cotidianul.

Cele cinci posturi pentru care, potrivit ziarului, Realitatea isi mentine cererile de licenta sunt Realitatea Film Univers, Realitatea Action Film, Realitatea Comedy Film, Realitatea Sport si Promo TV.

In comunicatul trimis anterior presei, CNA afirma ca avea sa discute solicitarile pentru posturile Realitatea Film Univers, Realitatea Action Film, Realitatea Comedy Film, Realitatea Adult Time, Realitatea Sport Derby, Realitatea Sport Fan si Promo TV.

Informatii privind interesul grupului Realitatea de a infiinta un canal de sport circula de cateva saptamani pe piata media, dupa ce reprezentantii acestuia si-au manifestat interesul fata de licitatia ce va fi organizata de Liga Profesionista de Fotbal pentru drepturile de difuzare a meciurilor din Liga I. Dar, potrivit agendei CNA pentru ziua de joi, 13 martie, exista cereri pentru doua astfel de posturi - Realitatea Sport Derby si Realitatea Sport Fan.

Postul Realitatea TV manifesta, de la inceputul lunii martie, un interes sporit pentru sport, prin programe de profil extinse sau prin buletine sportive abia introduse in grila.

Contactati de HotNews.ro, reprezentanti ai Realitatea au refuzat sa ofere detalii despre solicitarile de licenta audiovizuala.