Înțelegerea conceptului de strategie media și a importanței acesteia pentru promovarea companiilor, brandurilor, chiar și a persoanelor, către publicul larg, este esențială pentru orice client care intenționează să-și crească afacerea cu ajutorul campaniilor de comunicare. Procesul de media buying nu este atât de simplu, are multe secrete, însă echipa Mediabuy.ro este pregătită să-și împărtășească toate cunoștințele cu clienții mari sau mici, indiferent de buget, pentru a atinge obiectivele dorite.

Simona SimineaFoto: Mediabuy.ro

Acum există Mediabuy.ro, platformă online de servicii media integrate,pentru orice companie și orice buget

Conștientizarea beneficiilor multiple pe care le poate avea orice client care apelează la o agenție media este primul pas către o strategie financiară eficientă și succesul oricărui brand, persoană sau companie.

Mediabuy.ro este un concept unic pe piața românească de publicitate, care aduce împreună furnizorii și clienții de publicitate prin intermediul unei platforme digitale. Dacă, înainte, solicitarea unei oferte de publicitate implica un proces administrativ complex, acum, prin înregistrarea pe platforma mediabuy.ro, orice client are deschidere către toți operatorii media – TV, radio, online și outdoor. Accesul ușor, și, mai ales, necondiționat de un buget minim, către un drum de promovare bine configurat spre campanii corecte, reprezintă atuuri considerabile pentru clienții Mediabuy.ro. Completarea unui simplu formular pe platformă, care punctează aspectele esențiale ale campaniei, este cel mai ușor mod prin care orice client poate solicita o ofertă personalizată de publicitate, având o singură adresă de contractare și facturare, indiferent de câte suporturi media dorește în mix-ul campaniei - reclame la TV, reclame la radio,reclame în mediul online, social media, print sau outdoor. Solicitările ajung la departamentele specializate, iar clientul este contactat în cel mai scurt timp pentru a discuta strategia de media și elementele campaniei.

Configurează o campanie pe Mediabuy.ro,în 4 pași simpli!

Pas 1 – accesează mediabuy.ro

Pas 2 – configurează un proiect pentru afacerea ta, răspunzând la câteva întrebări esențiale pentru stabilirea corecta a propunerii de campanie. Formularul a fost gândit astfel încât să obținem informații clare despre domeniul afacerii tale, audiența, bugetul, perioada campaniei, canalele și serviciile dorite, însoțite de câteva detalii despre companie.

Pas 3 – solicitarea ajunge la experții Mediabuy.ro, care analizează datele și revin către tine cu o propunere adecvată cerințelor.

Pas 4 – în urma aprobării planului de media, echipa supervizează întreg procesul de implementare și monitorizare a campaniei, asigurând atingerea obiectivelor de campanie propuse.

De ce echipa Mediabuy.ro?

Avantajul de a lucra cu Mediabuy.ro constă tocmai în experiența anilor de implicare în proiecte de succes, atât în tabăra furnizorilor, cât și în cea a agențiilor și cea a clienților. Echipa Mediabuy.ro ia constant pulsul tendințelor new media, ale diferitelor canale de promovare în curs de dezvoltare și studiază dinamica comportamentului consumatorilor. Dezvoltând credința că o campanie de succes pentru un client aduce beneficii tuturor, ce a dus la empatie și implicare totală, echipa Mediabuy.ro este mai mult decât o agenție media, este un partener de încredere pe toată durata campaniei.

Un media plan nu înseamnă doar alegerea spațiilor publicitare. Procesul include analiză, cercetare de piață, strategie, negociere cu furnizorii de servicii media și implementare corectă. Iar implicarea echipei Mediabuy.ro nu se oprește aici. Monitorizarea campaniilor de display banners, Facebook , Google ads sau a spoturilor publicitare pe orice mediu este esențială pentru măsurarea audienței, optimizarea performanței și raportarea post-buy.

Simona Siminea este inițiatoarea acestui proiect. Cu o experiență de 12 ani în implementarea de proiecte media pe TV și print, Simona a decis, acum 2 ani, să-și lanseze propria platformă online de servicii media integrate,un proiect inovator prin care a dorit să faciliteze tuturor firmelor, mari și mici, accesul la publicitate. În echipa Mediabuy.ro, Simona coordonează media buying-ul și implementarea campaniilor de reclame la TV.

Max Jianu este spiritul analitic care calculează, până la detaliu, toate aspectele legate de o campanie TV. Cu o experiență de peste 18 ani în domeniu, Max nu lasă întâmplării componente media ce pot aduce daune și, mai ales, oportunități generatoare de beneficii pentru clienți.

Atena Florea este experta în digital. Cu o experiență de peste 15 ani în comunicarea online și antreprenoriat, Atena este omul potrivit pentru campanii complicate cu multe livrabile digitale.

George Mutu este specialistul în reclame la radio, cu experiență de peste 12 ani în publicitate. George este un tip jovial și extrem de creativ, alături de care vei avea cea mai plăcută experiență de promovare și comunicare.

Mediabuy.ro este formată din oameni care au lucrat împreună sau au colaborat mulți ani înainte de a forma această echipă și au experiență vastă pe domenii diferite, pentru a putea acoperi dorințele și nevoile de comunicare ale oricărui client. Aceastăplatforma online de servicii media este ideală pentru promovarea clienților noi pe piață, a celor care sunt la început de drum, vor să devină cunoscuți și să își crească afacerea. De asemenea, Mediabuy.ro este o pârghie utilă pentru clienții care vor să se poziționeze diferit și să fie vizibili, indiferent de bugetul disponibil.