Te lovesti la tot pasul de resturile societatii de consum? Esti revoltat de concetatenii care arunca orice obiect, oriunde: pe strada, in fata blocului sau la iarba-verde? Vrei sa afle si altii ceea ce te deranjeaza ?

Noi credem ca o imagine buna face cat o mie de cuvinte. Te invitam sa participi la concursul online foto/video "Vreau o Romanie mai curata!", organizat de HotNews.ro si EcoTic si sponsorizat de Romtelecom.

Inscrierile la concurs se desfasoara in perioada 18 martie – 5 mai 19 mai (ora 16.00), si anuntarea castigatorilor se va face pe 12 mai30 mai.

Concursul este deschis oricarui cetatean roman, responsabil fata de mediul inconjurator, si are doua sectiuni, foto si video, fiecare dintre acestea avand premii substantiale, oferite de Romtelecom (laptop, desktop, telefon cordless si conexiuni ClickNet - un serviciu Internet de banda larga bazat pe tehnologia ADSL etc). Va puteti inscrie sau viziona fotografiile si filmuletele la www.hotnews.ro.

Valentin Negoita, presedintele ECOTIC:„ECO TIC isi propune, si prin acest concurs, sa promoveze valorile dezvoltarii durabile, ce vizeaza protectia mediului si revalorificarea resurselor”.

Cristina Popescu, director relatii publice Romtelecom:"În ultimii ani Romtelecom a susţinut o serie de proiecte ecologice, considerând că e nevoie de mai multă responsabilitate în felul în care tratăm mediul înconjurător. Proiectul « Vreau o Românie curată » este o oportunitate fericită de a aduce împreună preocuparea pentru ecologie şi Internetul, oportunitate pe care ne bucurăm să o susţinem mai ales ca furnizori ai ClickNet, serviciul de Internet de bandă larga care a inregistrat o creştere record anul trecut ".

Regulament, inscriere, galerii foto/video