"Va dati seama ce caracter are infecta asta? Impreuna cu derbedeul ala din fruntea primariei? Ma, baiatule! Pai tu crezi ca cu mine-ti merge, ma? Bai, io ma tin de tine pana cand o sa-ti faca parchetul douazeci de dosare, ma! (...) Bai, cu mine-ai dat de dracu, ma!" Pentru astfel de vorbe, ce-i apartin lui Luis Lazarus si au fost adresate primarului sectorului 6 Cristian Poteras si sotiei sale Aureliana, postul de televiziune OTV a fost amendat, joi, de CNA cu 10.000 de lei.

Amenda vizeaza o serie de 12 emisiuni "Dan Diaconescu Direct" si "Impact" difuzate in perioada de 1 februarie-17 marite, in care primarul Poteras a fost atacat permanent. In aceleasi emisiuni a fost prezent si Antonel Tanase, secretar de stat in Ministerul Transporturilor si "candidat PNL" la functia de primar al Sectorului 6.

In emisiunea Dan Diaconescu Direct din 6 martie a.c., Lazarus, in prezenta lui Dan Diaconescu si a lui Tanase, se dezlantuie impotriva primarului actual si sotiei sale, pe ecran fiind afisat textul "Poteras risca dosar penal pentru deturnare de fonduri". Concluzia raportului de monitorizare al CNA arata ca "Ziaristul postului OTV, Luis Lazarus, a adresat grave injurii la adresa primarului Sectorului 6, Cristian Poteras si a sotiei sale".

CNA a decis amendarea postului pentru afectarea dreptului oricarei persoane la propria imagine, pentru acuzatii lipsite de dovezi si pentru publicitate politica.

Tot joi, CNA a somat public si SC Atelierele Culturale SRL/ Tele Europa Nova/Timisoara/Timis pentru difuzarea unui material sub genericul "De un leu antinevralgic", ce ataca dur PSD, incalcand reglementarile privind protectia demnitatii umane si a dreptului la propria imagine.