Agentia Mediaedge:cia a anuntat oficial, joi, faptul ca va prelua contul de media al BCR, parte a grupului Erste, precizand ca se va ocupa de planificarea si implementarea media a acestui cont incepand din luna mai. Daniel Pana, marketing director al BCR Romania, confirma totodata informatia ce era vehiculata inca din februarie, potrivit careia este vorba de o decizie de aliniere a BCR la intregul grup Erste, din punct de vedere al agentiei de media utilizate.

"Suntem bucurosi sa ducem procesul de integrare intr-o etapa superioara reflectata si in utilizarea de catre BCR a aceleasi agentii media a Holdingului Erste", este citat Daniel Pana intr-un comunicat Mediaedge:CIA.

Dupa cum nota Imagoo.nu in februarie, contul BCR-Erste a fost administrat pana acum de Media Investment, parte a thegroup, iar in 2008 se va ridica la circa sase milioane de euro.

Mediaedge:cia, parte a grupului global WPP, are in portofoliul sau conturile precum IKEA, Bigotti, Michelin, Novartis, Sony Ericsson, Visa, Tchibo sau Orkla Foods.