Orange Romania evalueaza in prezent colaborarea cu Leo Burnett pentru serviciile de creatie, in conditiile in care contractul cu agentia a expirat luna aceasta, au afirmat pentru HotNews.ro oficiali ai operatorului. Acestia au evitat sa comenteze informatiile vehiculate vineri de Imagoo.nu si Iulian Toma pe blogul sau.

Reprezentantii Leo Burnett au refuzat sa faca comentarii pe acesta tema, invocand clauze de confidentialitate din contract.

Imagoo.nu noteaza ca, in cadrul unei sedinte, Stefan Iordache, seful agentiei Leo Burnett, si-a aratat nemultumirea fata de echipa de creatie care se ocupa de clientul Orange si ca urmare va concedia 15 oameni din divizia care se ocupa de acest cont. Potrivit lui Iulian Toma numarul celor care nu vor mai lucra la Leo Burnett va fi de 15 - 20.

Printre cei care vor fi concediati se afla nume cunoscute din advertisingul romanesc precum Emilian Arsenoaiei, se arata pe site-ul citat.

Motivul nemultumirilor clientului Orange se pare ca este livrarea intarziata si de proasta calitate a materialelor publicitare, agentia de publicitate avand mari sanse sa se aleaga cu pierderea contului operatorului de telefonie mobila.

Leo Burnett a inceput sa lucreze pe contul Orange anul trecut.