Realitatea TV isi lanseaza la mijlocul acestei luni cea de-a doua statie locala, la Brasov, cu o investitie de 500.000 de euro, potrivit unui comunicat al postului. Lansarea Realitatea TV Brasov, programata pentru data de 14 mai, vine la nici doua luni dupa deschiderea primei statii locale din reteaua Realitatea, cea de la Cluj.

Echipa postului din Brasov numara 35 de persoane, dintre care 28 de ziaristi. Ea va fi condusa din functia de director de Ionut Russu.

Postul va transmite programele Realitatea TV, la care se vor adauga jurnale de stiri locale - trei buletine in fiecare dimineata, de luni pana vineri, un jurnal la pranz, unul de la ora 18.20 si un program de sinteza a zilei, de la 21.45. Tot seara este programat si un talk-show local, pe teme electorale, in intervalul 20.05-21.00.

Realitatea TV urmareste sa-si dezvolte, sub conducerea directorului de retea George Petrule, un portofoliu de 30 de statii locale in urmatorii trei ani, inclusiv la Deva, Medias, Ramnicu Valcea, Campulung Muscel, Sibiu, Constanta, Delta, Craiova, Timisoara, Vaslui si Suceava.