Cum sa faci profit pe internet, publicitatea si marketingul online, publicitatea mobila, retelele sociale si comunitatile online sunt temele de discutie ale conferintei "Romanian New Media", organizata de revista Money Express si care va avea loc pe 29 mai, la Hotel Intercontinental.

Conferinta reuneste la Bucuresti vorbitori internationali din industria de profil europeana si din SUA, care vor discuta cele mai noi platforme si strategii de marketing si publicitate: Leon Levitt - vicepresedintele Digital Media Cox Newspapers SUA, Petar Pavic - directorul R&D Europapress Holding, Danny Dagan - expert englez in comunitatile online. La coferinta vor lua cuvantul si reprezentanti ai industriei romanesti de profil, precum Val Voicu (AdEvolution), Sergiu Biris (Trilulilu), Dragos Novac (fondator Metropotam); Calin Fusu (Neogen) sau Mugur Patrascu (Managing Partner Ileo).

Potrivit unui comunicat remis de organizatori, conferinta se adreseaza directorilor de marketing si dezvoltare, managementului companiilor, publisherilor, specialistilor in comunicarea pe canale newmedia sau in IT, consultantilor, specialistilor din agentiile de publicitate, carora li se vor oferi informatii cat mai practice.

In cadrul conferintei, se vor tine dezbateri despre antreprenoriatul romanesc de succes, instrumentele de masurare a audientei pe internet, telefoanele mobile ca viitoare instrumente de marketing, web 2.0, retele sociale si viitorul marketingului pe blogurile din Romania.