The Practice, companie de consultanta in relatii publice, a castigat contul de relatii publice (PR) al Alcatel-Lucent Romania, in urma unei licitatii la care au mai participat alte cinci agentii de relatii publice de top, a anuntat joi compania. Agentia va asigura serviciile de PR pentru Alcatel-Lucent Romania pe plan local si ocazional si in celelalte 12 tari pe care biroul din Romania al Alcatel-Lucent le coordoneaza.

The Practice va oferi servicii de strategie de PR pentru comunicarea externa si interna, consultanta permanenta, creare si implementare de programe, comunicare B2B, relationare cu mass media si organizare a evenimentelor de relatii publice.

Echipa The Practice care a lucrat in cadrul pitch-ului a fost formata din Gabriela Lungu – Managing Partner si Stefania Stavrositu – Junior Partner, iar contul va fi gestionat de echipa formata din Alex Filip – Consultant si Mona Sandu – PR Assistant.

Pe plan local, The Practice, este parte din Leo Burnett Group, unul dintre cele mai importante grupuri de comunicare din Romania. Agentia este totodata partenerul exclusiv in Romania al Publicis Consultants | Worldwide, reteaua internationala de consultanta in comunicare corporativa si strategii de relatii publice a Publicis Groupe.

Alcatel-Lucent, furnizor global de solutii de comunicatii, s-a format in decembrie 2006, in urma fuziunii dintre Alcatel si Lucent Technologies. Compania este prezenta in peste 130 de tari, are 79.000 de angajati si cinci domenii strategice de dezvoltare: comunicatii fixe, comunicatii mobile, convergenta, comunicatii pentru companii, servicii. Alcatel-Lucent Romania este centru de coordonare regionala pentru 12 tari din Europa de Sud-Est.