Realitatea TV a confirmat, marti, ca Emil Hurezeanu si Cristian Tudor Popescu isi relanseaza, joi, emisiunea "Cap si Pajura" la Realitatea TV, emisiune intrerupta in urma cu aproape un an si jumatate. Comunicatul il citeaza pe CTP spunand ca revine "la calitatea initiala de jurnalist si optiunile politice ale patronatului nu ma mai privesc cata vreme nu ma afecteaza in vreun fel in realizarea emisiunii 'Cap si Pajura'".

Aceasta, in conditiile in care acelasi CT Popescu afirma, in comunicat, ca "in ianuarie 2007 am intrerupt relatiile contractuale cu Realitatea TV in urma declaratiilor implicante politic ale patronului postului, domnul Sorin Ovidiu Vantu. In acel moment eram director al ziarului 'Gandul' si presedinte al Clubului Roman de Presa si am considerat ca aceste functii faceau imposibila colaborarea mea contractuala cu Realitatea TV".

Reluarea emisiunii a fost anuntata neoficial saptamana trecuta de Emil Hurezeanu. "Cap si Pajura", talk-show realizat si moderat de cei doi jurnalisti, care vor fi si "invitati", va fi difuzata in fiecare joi, intre 21.30 si 22.00 si va aborda preponderent teme politice, sociale si culturale.