Reteaua globala de comunicare Y&R Brands este activa si in Romania incepand cu luna mai, urmand a gestiona companiile Y&R si Wunderman, se arata intr-un comunicat al companiei. Y&R Brands va fi condusa de Tereza Munteanu, care incepand cu data de 5 mai ocupa pozitia de presedinte pentru Romania.

Tereza Munteanu activeaza in cadrul Y&R inca de la infiintarea acesteia in Romania, in anul 1993. Intre 1993 si 1997 a ocupat pe rand pozitiile de account executive, account manager si account director, pentru ca in septembrie 1997 sa devina deputy managing director, iar in 1998 managing director Y&R.

Conducerea Y&R va fi preluata de catre Wojtek Jablonski, care a ocupat din anul 2001 functia de deputy general manager la Y&R. In perioada 1998-2001, Wojtek Jablonski a activat in cadrul Young & Rubicam Polonia ca si client service director.

Cea de-a doua companie aflata in structura Y&R Brands este Wunderman, agentie specializata in servicii de event marketing, consumer promotion, trade marketing, merchandising/ POSM, direct marketing, PR, interactive & new media, digital thinking. Ileana Pescariu ocupa pozitia de managing director Wunderman din luna decembrie 2007, cand divizia grupului Y&R Brands a devenit activa pe piata din Romania.

Y&R Brands activeaza in domeniile advertising, public relations, public affairs, brand identity & design, direct & database marketing, digital & interactive marketing, multicultural marketing si healthcare communications.

Cu sediul central la New York, Y&R Brands a fost prima structura care a oferit servicii integrate de marketing communication, functionand inca din anul 1970. Astazi, Young & Rubicam Brands ofera programe de comunicare pentru peste 750 de clienti din intreaga lume.

Printre clientii Y&R Brands Romania se numara Adevarul SA, Banca Comerciala Romana, Colgate-Palmolive Romania, Danone Romania, Hyundai Auto Romania, LG Electronics Romania, Terapia – Ranbaxy, UNICEF, Xerox, Philip Morris, Procter&Gamble.