Divizia est-europeana a Daily Mail Trust, Northcliffe International, a achizitionat 20% din compania sarbeasca ce detine cel mai vizitat website de recrutare din Serbia, portalul Infostud.com, aflat in primele zece site-uri din aceasta tara, anunta Iann pe blogul sau. Tranzactia, a carei valoare nu a fost facuta publica, a fost realizata prin filiala din Ungaria a Northcliffe, Lapcom.

Restul de 75% din actiuni au ramas in posesia fondatorilor Infostud, care vor continua sa administreze afacerea.

Northcliffe International isi concentreaza mare parte a activitatilor sale in Ungaria, unde divizia sa de ziare a preluat ziarul regional Kisalfold inca din 1989. Northcliffe afirma pe site-ul sau ca in prezent publica circa 50 de titluri de ziare si saptamanala in peste 1,5 milioane de exemplare, iar numarul sau de angajati depaseste 1000.

Si pe piata croata Northcliffe a intrat ca proprietar al celui mai vizitat site local de joburi, moj-posao.net, preluat in 2007. In Romania, Northcliffe detine ziarul de mica publicitate Anuntul de la A la Z, scrie Iann, care mai afirma ca aceasta companie ar fi investit aproximativ 12 milioane de lire sterline in mediul digital din sud-estul Europei.