Regia de publicitate online Boom din cadrul Netbridge Investments a incasat, in perioada 1 ianuarie - 15 mai 2008, peste 2,7 milioane de euro. Sectorul care a adus cele mai mari sume este cel de afaceri si finante, cu incasari nete de 566.000 de euro. Pe urmatoarele locuri se claseaza sectoarele de alimente si bauturi (peste 370.000 de euro), cel auto si de transport aerian si public (peste 340.000) si cel de internet si telecomunicatii (peste 330.000). Datele au fost facute publice pentru AdPlayers.ro, intr-un demers de transparentizare a incasarilor din publicitatea online.

Cele mai mici incasari au fost aduse de industria echipamentelor electronice, cea de editare media, de gradinarit si horticultura si sectorul turismului.

Potrivit publicatiei de specialitate, site-urile din jurul Gazetei Sporturilor au adus 37% din incasarile Boom. Valentin Oeru, Executive Director la Netbridge Investments, a declarat pentru AdpPlayers.ro ca volumul de publicitate online s-a triplat fata de aceeasi perioada a anului 2007, cand incasarile au fost sub un milion de euro.