Evensys continua seria de evenimente dedicate domeniului comunicarii, marketingului si real-estate, organizand in luna iunie, printre altele, Idea Forum si un nou seminar din seria Advertising 2.0. Pana in prezent, din acesta serie au fost organizate trei seminarii, care vor fi reluate in toamna acestui an.

Pe data de 4 iunie va avea loc un nou seminar din seria Advertising 2.0 – Marketing for Residential Markets. Evenimentul isi propune sa explice felul in care brandurile proiectelor rezidentiale se pot diferentia in fata competitiei si cum pot descoperi acele elemente care le asigura o pozitionare strategica si o comunicare coerenta si cu impact.

Seminarul este sustinut de specialisti din domeniu precum Ioana Magdalena Manea (Director General Loco Branding & Communication), Eliza Rogalski (Managing Partner, Rogalski Grigoriu Public Relations) si Radu Ionescu (Managing Partner Kinecto). Acestia vor oferi tactici, strategii si solutii pentru comunicatorii si specialistii de marketing angrenati in promovarea proiectelor rezidentiale.

Pana acum sub acest nume au fost organizate trei seminarii - Digital Branding, Digital Marketing si Blogging for Companies – care vor fi reluate in aceasta toamna.

In iunie, vom avea loc alte trei noi seminarii, printre care Search Engine Marketing. Acest seminar se va adresa in principal oamenilor de marketing cu atributii in zona new media.

A doua editie a Idea Forum - forumul ideilor in new marketing, advertising si new media, va fi organizat in perioada 10-11 iunie. Conferinta ce va urmari pe parcursul a doua zile cele mai inovative idei, concepte si tendinte din new marketing, advertising, new media.

Cea de-a doua zi a acestui eveniment este dedicata unei serii de seminarii sustinute de specialisti internationali de renume din domeniul marketingului si strategiei, Ed Cotton (Strategy Director, BSSP, USA) si Dom O’Brien (Emerging Technologies, Director, GLUE, Londra).

Cu ocazia Idea Forum, Evensys organizeaza un concurs dedicat studentilor pasionati de marketing si comunicare.

Evensys este o companie cu doi ani de experienta in organizarea de evenimente si meeting-uri corporate, specializata pe dezvoltarea de conferinte si seminarii proprii si acopera trei domenii de activitate: Marketing si Internet, Real Estate si Financiar.