Compania de publicitate indoor Elevate, specializata pe publicitate in lift, a incheiat un acord prin care va reprezenta, la vanzare, compania "Afisul orasului meu", profilata pe panotaj publicitar in scari de bloc - spatii care sunt de obicei vanate, in mod dezorganizat, de publicitari din zona de retail. Elevate vinde, astfel, incepand din luna mai spatii indoor de mari dimensiuni in peste 16.000 de scari in blocuri din intreaga tara.

Potrivit unei informari de presa a agentiei, oferta duce audienta campaniilor rulate pe indoor la un nivel comparabil cu cel al publicitatii stradale. Negocierile intre Elevate si Afisul orasului meu s-au incheiat in luna mai.

Comunicatul Elevate il citeaza pe Tudor Maxim, directorul general al companiei, potrivit caruia "prin aceasta oferta noua aducem pe indoor audienta comparabila cu cea din publicitatea stradala, in conditii de receptare nedistorsionata. Toate acestea, la cel mai scazut pret pe mie din publicitatea indoor".

Afisele folosite in retea au dimensiuni mari, de 1,2x0,75 metri, sunt amplasate in zona avizierului sau a cutiilor postale si, pe langa reclame, au sectiuni dedicate informatiilor utile. Potrivit Elevate, serviciul este potrivit pentru promovarea bunurilor de larg consum, a marilor retaileri si a bancilor.