OMD Romania a finalizat procesul de consolidare al echipei dupa ce, incepand cu jumatatea lunii trecute, zece oameni s-au alaturat agentiei de media, se arata intr-un comunicat al companiei. Jumatate dintre cei care s-au alaturat agentiei au venit de la Media Direction, condusa pana in urma cu cateva luni de Cristian Mucichescu, care in prezent este managing director al OMD.

Cei zece care s-au alaturat OMD Romania sunt Alina Agapie, Doina Porumb, Ioana Georgescu, Dragos Eustafievici, Simona Ene, Albert Borbely, Alexandra Zidaru, Andreea Dobrescu, Catalina Constantinescu, Emil Zamfir, ultimii cinci lucrand ultima data la Media Direction.

“Am format in OMD o echipa de profesionisti. Fiecare dintre ei stie clar ce are de facut si intelege foarte bine modul cum functioneaza o agentie de media full-service. Pe unii dintre ei ii cunosc fie pentru ca am lucrat direct cu ei, fie pentru ca am colaborat punctual pe anumite proiecte, iar pe unii ii stiu dupa reputatia pe care o au in piata de media locala”, a declarat Cristian Mucichescu, managing director al OMD.

OMD Romania apartine Omnicom Group si face parte din portofoliul Omnicom Media Group Romania. Omnicom Media Group Romania are ca actionariat agentiile de publicitate DDB Bucharest si TBWA/Merlin Bucharest si are in portofoliu doua agentii de media full service OMD Romania si PHD Romania, cea de-a doua in curs de lansare.