Cateva porecle de moguli, auzite recent in proximitatea redactiilor:

- Voiculescu = Miorlau (de la Felix Motanu’).

- Vintu = Pescarul (de la excursiile in Delta) = VGI sau vigiai (habar n-am de unde, o fi numarul masinii).

- Sarbu = Unchiu’ (asta-i mai veche).

Mogulii cu pricina se pot consola cu faptul ca porecla e un semn de afectiune. Daca asta, totusi, nu ii consoleaza, dau cu barda si-n vreo doi angajati:

- Constantin Cretan, sef la crawl Realitatea TV = Biblioteca din Alexandria (dupa faptul ca e din Alexandria si mai multele volume de poezie publicate in ritm de mitraliera in ultimii ani, disponibile si la ConstantinCretan.BlogSpot.com). La mai multe! Sau mai bune?

- Grigore Cartianu - redactor-sef la Adevarul = Gregoire Ecrivain, de la faptul ca acum catva timp, cand era la Evenimentul zilei, l-a intampinat pe Coelho in franceza cu ceva gen: “Je m’appelle Gregoire et je suis aussi ecrivain.” N-am fost de fata, dar dezmint cu tarie zvonul ca Coelho ar fi raspuns: “Si eu sunt oltean.”

- Petrisor Obae de la Evenimentul zilei - are un nume de familie care incurajeaza glumele imbecile si descurajeaza poreclele, dar dat fiind faptul ca Petrisor e-n concediu medical pe motiv de varicela, a aparut o speculatie cu privire la faptul ca ar suferi de “varsat de Vintu”. Sanatate!

Acum ca am terminat de scris imi dau seama ca lista a iesit tare precara si ca probabil toti cei amintiti se vor intreba ce am cu ei sau cine m-a platit de la concurenta. De aceea si mai ales ca sa ne distram fara sa fim rai va invit sa adaugati si voi, daca aveti.

Comenteaza pe Media lui Comanescu.