Lupta pentru fotoliul de primar general al Capitalei intre "buldogul" Blaga si "independentul" Oprescu a trecut la un alt nivel. Infruntarea intre cei doi nu se mai poarta doar la TV, la radio sau in ziare, ci a trecut si in planul online. Mai nou, cei doi oameni politici au decis sa profite de internet si au postat fiecare clipuri electorale prin care isi ironizeaza contracandidatul sau isi prezinte proiectele.

“Du-te ma la stapanaul tau”

Sorin Oprescu a scos un clip electoral inedit cu un buldog. Relaxat, Oprescu vorbeste despre el si despre faptul ca el nu are niciun stapan. Dupa cateva secunde candidatul independent se opreste din discurs, cadrul se largeste si apare un buldog care se gudura la picioarele acestuia.

Autostrada zburatoare, pe raza paralela la centura”

In replica la clipul lui Sorin Oprescu si Vasile Blaga a scos un clip electoral care ironizeaza deja faimoasa autostrada suspedata. Montajul este facut dupa replicile din intilnirea Blaga - Oprescu de la emisiunea "Nasul" (B1 TV), unde independentul Oprescu da interesante detalii despre cum autostrada va trece "pe raza" Bucurestiului si va deveni o adevarata oaza de verdeata, loc de odihna si veselie pentru locuitorii Capitalei, un loc pe care il vor avea zilnic in fata ochilor, tinind cont ca va zbura chiar pe la etajele trei-patru ale blocurilor.

Sorin Oprescu si-a lansat spotul sau electoral si pe YouTube.

Vasile Blaga nu a stat deoparte nici el si si-a facut un user tot pe acelasi site cu clipuri video prin care si-a postat cate un spot pentru fiecare "solutie" de-a sa pentru Capitala.

Candidatura independenta a lui Sorin Oprescu nu a putut fi trecuta cu vederea de cei mai "inversunati" utilizatori de internet care au raspuns si ei la randul lor prin spoturi video, unele impotriva sa, altele sustinandu-l pe "Doctoru`".

Nici Vasile Blaga nu a scapat de "furia" alegatorilor pasionati de internet. La fel ca si in cazul lui Sorin Oprescu, pe YouTube au aparut spoturi care-l sustin pe "buldog", si altele care se impotrivesc candidaturii acestuia la Primaria Generala.

Desigur, nu putem gasi doar simpatizanti pe net. Exista si acele persoane neutre, care isi manifesta neincrederea fata de toti candidatii si care ne indeamna "sa nu le dam nimic".

Ia-i la rost pe net

Vasile Blaga a fost intervievat saptamana aceasta de HotNews.ro si a raspuns si la o parte din intrebarile trimise de cititorii nostri. In aceeasi nota, urmeaza sa-i luam un interviu si lui Sorin Oprescu si incurajam cititorii sa ne trimitacele mai interesante si acide intrebari pentru a i le adresa candidatului independent.