McCann Creative Services a adaptat pentru piata romaneasca seria de 12 spoturi incluse in campania TV pe care Coca-Cola o desfasoara pe parcursul Euro 2008, campanie intitulata "Unhuggables". Campania apeleaza la ideea ca, atunci cand echipa favorita inscrie un gol, vrei sa imbratisezi pe oricine - chiar si un zombi sau vreun ciudat evadat de la un centru de frumusete.

Potrivit unui comunicat McCann PR, campania include 12 spoturi cu durata de 10 secunde fiecare, in care personajele nedorite, pe care fanii le iau totusi in brate in momentul golului, sunt: omul-spa, starul rock, un zombi, luptatorul in noroi, fachirul, omul-albina, omul-drujba, omul-inalt, jucaria-maimuta, ariciul, caracatita si statuia. Versiunea romaneasca include vocea comentatorului Emil Gradinescu.

Campania internationala a fost realizata de agentia Santo. In Romania, McCann a ales sa difuzeze spoturile pana in data de 26 iunie pe 20 de posturi TV - TVR 1&2, Antena 1&2&3, Pro TV, Pro Cinema, Sport.ro, Acasa, Euforia TV, Telesport, Prima TV, Realitatea TV, MTV, Kiss TV, U TV, AXN, Romantica, Kanal D si TV Neptun.

Coca-Cola este sponsor oficial al Euro 2008.

Spotul cu zombi:

Spotul cu "omul-spa":