Corespondentul special al Observatorului de la Antena 1, Adelin Petrisor, si-a dat demisia in urma unor neintelegeri pe care le-a avut cu conducerea editoriala a Trustului Intact, afirma surse din interiorul trustului, citate de NewsIn. Potrivit acelorasi surse, impreuna cu Petrisor si alti jurnalisti urmeaza sa paraseasca grupul Intact.

Petrisor a refuzat sa comenteze motivele care l-au determinat sa plece de la Antena 1.

Vicepresedintele Antenei 1 si directorul general Antena 3, Sorin Oancea, a declarat ca a auzit de intentia lui Adelin Petrisor, dar nu a apucat inca sa stea de vorba cu acesta. "Adelin are si el toanele lui, ca orice om de televiziune. Nu m-am intalnit deocamdata cu el, urmeaza sa ne vedem zilele acestea", a declarat Oancea pentru NewsIn.

Adelin Petrisor a fost desemnat "Corespondentul Anului 2003" de catre Ministerul Afacerilor Externe, dar si de catre Consiliul National al Audiovizualului. A realizat reportaje in exclusivitate in Liban, Algeria, Albania, Belgrad, Kosovo, Irak, Afganistan, Guantanamo, Israel.

In 2007, Adelin Petrisor a obtinut premiul pentru "Cel mai bun reportaj", la Gala celei de-a 17-a editii a Premiilor Asociatiei Profesionistilor de Televiziune din Romania (APTR).