Grupul de companii de comunicare The Group trece printr-o serie de schimbari ce vor fi anuntate in curand, printre care plecarea lui Alin Zainescu din pozitia de managing director la agentia New Media. Alin Zainescu a confirmat pentru HotNews.ro ca nu mai este in aceasta pozitie de cateva saptamani, conform unei intentii mai vechi de a pleca.

Alin Zainescu, fondatorul New Media Agency, ramasese singurul managing director al agentiei dupa ce Ciprian Stavar a decis sa paraseasca pozitia de managing partner in cadrul acesteia, la inceputul acestui an.

Zainescu a spus ca a cedat catre The Group pachetul de actiuni pe care il mai detinea la la New Media si ca intentioneaza sa se ocupe mai mult de proiectele proprii, inclusiv unele noi, incepand din toamna.

The Group include 14 agentii de comunicare - creatie, media, PR, cercetare, productie si dezvoltare de continut - printre care Media Investment, Brandstalk, Nicola Porter Novelli, New Media si Navidoo. Aceasta din urma a fost lansata la inceputul acestui an ca agentie de comunicare interactiva, sub conducerea lui Vlad Stan, preluand ulterior o parte din proiectele interactive ale New Media, care a ramas sa se concentreze pe activitatile de agentie de media.

Aparitia Navidoo a declansat, de altfel, de la bun inceput semne de intrebare in piata privind o posibila integrare cu New Media, agentie ce a intrat in The Group in urma cu un an si jumatate.