Realitatea TV a confirmat oficial, vineri, intr-un comunicat de presa ca jurnalistul Vlad Enachescu se muta la postul de stiri, unde va realiza emisiunea sportiva "Minutul 91" incepand cu debutul Ligii I de fotbal. Emisiunea este programata sambata si duminica, dupa finalul celor mai importante partide. Vlad Enachescu anuntase inca din mai ca poarta negocieri pentru plecarea din TVR.

Emisiunea lui Enachescu ii va avea printre invitati pe Cornel Dinu si pe fostul arbitru Dan Lazarescu, acestia urmand sa comenteze meciurile Ligii I ce vor fi difuzate de GSP TV. Comunicatul citat anunta, totodata, desemnarea Andreei Bratu in pozitia de editor coordonator al departamentului de sport de la Realitatea TV, in locul lui Cristian Zagaradniuc, acesta fiind cooptat de grupul Intact pentru pozitia de redactor-sef GSP TV, post unde va lucra cu multi dintre colegii lui Enachescu de la TVR.

Catalin Popa, directorul executiv al Realitatea TV confirmase, la inceputul lunii iulie, despartirea de Zagaradniuc si de realizatorul Emanuel Terzian.