Cea mai batrana bloggerita din lume, o australianca din orasul Woy Woy, a murit la sfarsitul saptamanii trecute, la varsta de 108 ani. In ultimele articole postate pe blog, batrana povestea ca, in ciuda sanatatii precare, avea puterea sa cante in fiecare zi, anunta Reuters.

Olive Riley a inceput sa posteze articole pe blog in februarie anul trecut, povestind despre viata sa si despre cum a crescut singura trei copii, muncind intr-un restaurant din periferiile orasului.

Cu o sanatate fragila, Riley a castigat o audienta internationala cu blogul sau The Life of Riley, dar si cu filmulete postate pe YouTube in care canta sau isi povestea viata.

S-a nascut in 1899 si ar fi implinit 109 ani in octombrie. "Ii placea notorietatea - in acest fel, isi mentinea mintea tanara", a declarat stra-stranepotul ei, Darren Stone.

Cele peste 70 de articole scrise de Olive Reiley erau postate pe blog cu ajutorul unui prieten.

In ultimul post (http://worldsoldestblogger.blogspot.com), publicat pe 26 iunie, batrana vorbea despre intentia de a se muta intr-un sanatoriu: "Inca ma simt slabita si nu pot sa scap de tusea aceasta".

"Draga noastra prietena Olive Riley a murit in liniste sambata, 12 iulie", a povestit Mike, prietenul care o ajuta sa administreze blogul.

Dupa ce a fost anuntata moartea batranei, blogul lui Olive Riley s-a blocat, din cauza numarului mare de accesari.