Cotidianul de afaceri Business Standard a optat pentru compania aeriana Blue Air, cel mai mare operator low cost de pe piata romaneasca, pentru un prim parteneriat de distributie personalizata a ziarului editat de trustul Realitatea-Catavencu. Potrivit unui comunicat Business Standard, pasagerii care apeleaza la cursele acestei companii vor putea citi editia la zi a publicatiei, care va avea o supracoperta dedicata Blue Air.

Comunicatul o citeaza pe Andreea Rosca, business press manager Realitatea Catavencu, aceasta explicand ca "o mare parte dintre oamenii implicati in afaceri aleg companiile low cost ca mod rapid si eficient de deplasare".

Ideea este sustinuta de Gheorghe Racaru, director general Blue Air, si el citat in comunicat, precizand ca "am ales Business Standard deoarece am considerat ca ne asemanam, din punct de vedere al evolutiei de la intrarea pe piata".

Blue Air ofera clientilor din Romania zboruri catre 30 de destinatii si estimeaza ca va transporta anul acesta 1,2 milioane de pasageri, conform comunicatului citat.