Trei consultanti ai agentiei Rogalski Grigoriu Public Relations au absolvit Chartered Institute of Public Relations (CIPR) de la Londra, una dintre cele mai prestigioase institutii de pregatire profesionala continua in domeniul PR-ului din Europa. Eliza Rogalski, Simona Dan si Raluca Bob sunt astfel certificati international pentru a practica orice specialitate de PR conform cu cerintele etice si profesionale ale aceastei institutii.

Echipa formata din Eliza Rogalski, Raluca Bob si Simona Dan este de altfel castigatoarea unui numar important de premii in ultimii ani, si anume Silver Award in 2004 pentru Operatiunea Ultima Sansa, Golden Award in 2005 pentru lansarea berii Holsten, Golden Award in 2006 pentru Biosecurizat si Silver Award in 2006 pentru lansarea laptelui proaspat de la Danone – Romanian PR Award; Golden Award la SABRE AWARDS 2007 pentru Biosecurizat, Golden World Award 2007 pentru lansarea laptelui proaspat de la Danone la Golden World Awards; European SABRE Award 2008 pentru comunicarea celei de-a VI-a campanii "Daruieste din inima", organizata de Asociatia React si LaborMed Pharma.

Chartered Institute of Public Relations este cel mai mare institut de profil din Europa, avand in prezent 9.000 de membri, profesionisti de PR din toate domeniile de activitate. Avand sediul la Londra, CIPR a fost fondat in anul 1948 si de atunci misiunea sa este aceea de a reprezenta si a servi interesele profesionistilor de PR din Marea Britanie si din strainatate, contribuind la consacrarea PR-ului ca profesie. Calitatea de membru CIPR se acorda individual practicienilor din toate domeniile care au calificarea conferita de educatie si experienta si care respecta codul de conduita adoptat de aceasta prestigioasa institutie.