Sase oameni de la fostul BBC, inchis vineri, dar si diversi oameni de la diverse alte statii vor transforma Realitatea FM din ecoul Realitatea TV intr-un talk radio pe model BBC 5 Live sau Cadena Ser. Redactor-sef la noul proiect este Teo Tita, fost pana nu de mult la Business Standard, anterior si el la BBC. Oamenii veniti de la BBC la Realitatea FM sunt Filip Standavid, Catalin Striblea, Roxana Lazarescu, Dan Vasiliu, Adrian Tudor, Claudiu Berbece.

Formatele sunt interactive, cu mult popor. Matinalul lui Standavid o sa aiba 3-4 oameni permanent in studio, cu sloturi de sport, business si cultura urbana. Noul post emite pe frecventa Realitatea FM Bucuresti. Celelalte Realitati FM continua sa preia emisia Realitatea TV, bineinteles ca partea de sunet. Realitatea TV se va mai auzi partial pe Realitatea FM Bucuresti, dar nu la matinal (prime-time-ul in radio) si in unele sloturi de dupa-amiaza, unde nou-venitii pregatesc niste phone-in-uri. Realitatea FM pe stil nou va mai aduna si oameni din alte posturi.

Din cei aproximativ 35 de oameni angajati in zona editoriala a BBC Romania, o parte s-au indreptat si catre Radio Romania Actualitati.

Comenteaza pe Media lui Comanescu.