Orange lanseaza marti a doua faza a campaniei mondiale integrate de brand, prezentand intr-un spot televizat povestea din spatele succesului ciclistului Mark Beaumont, care a stabilit in acest an un nou record mondial la turul lumii pe bicicleta, informeaza Brand Republik. Spotul face parte din cea mai mare campanie televizata din istoria Orange, in valoare de circa 90 milioane lire sterline, potrivit The Guardian.

Filmul incepe prezentandu-l pe Mark Beaumont intrand intr-o incapere cu patru ecrane proiectate pe cei patru pereti ai camerei si o bicicleta fixata in centru. Pe masura ce incepe sa pedaleze, amintirile acestuia se perinda in jurul lui din copilarie pana in ziua in care a reusit sa doboare recordul mondial, prezentand si persoanele care au contribuit la aceasta performanta.

La inceputul acestui an, Mark Beaumont a stabilit un nou record mondial la turul lumii pe bicicleta reusind sa parcurga 29.600 kilometri in 195 zile, recordul anterior pentru aceeasi distanta fiind de 276 de zile.

Creat de agentia Fallon, spotul TV este parte a unei campanii mondiale integrate de brand, inceputa de Orange pe 5 iulie, care incearca sa arate transformarea companiei intr-unul dintre liderii mondiali ai comunicatiilor digitale si va fi sustinut si pe suport online, radio, presa si postere.