Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic

Concurenta a aprobat preluarea Tempo Media Advertising de catre Aegis Media

de Adrian Vasilache     HotNews.ro
Miercuri, 20 august 2008, 17:47 Economie | Media & Publicitate

Consiliul Concurentei a autorizat concentrarea economica realizata de catre Aegis Media GmbH prin preluarea controlului unic asupra Tempo Media Advertising, a anuntat miercuri autoritatea. Concurenta a stabilit ca prin aceasta achizitie nu se creeaza sau consolideaza o pozitie dominanta pe piata relevanta. In luna mai, grupul britanic de marketing si comunicare a anuntat pe site-ul propriu ca numele companiei romanesti va fi schimbat in Vizeum, agentia urmand a fi integrata in Aegis Media. Valoarea tranzactiei nu a fost dezvaluita.

Potrivit Legii Concurentei sunt supuse controlului si trebuie notificate Consiliului Concurentei, pentru analiza compatibilitatii lor cu un mediu concurential normal, operatiunile de concentrare economica ce depasesc pragurile valorice prevazute in acest act normativ.

Acestea sunt indeplinite daca cifra de afaceri cumulata a agentilor economici implicati intr-o operatiune de concentrare economica depaseste echivalentul in lei a 10.000.000 euro si exista cel putin doi agenti economici implicati in operatiune care sa realizeze pe teritoriul Romaniei, fiecare in parte, o cifra de afaceri mai mare decat echivalentul in lei a 4.000.000 euro.

Aegis Media (Central Europe & Africa), societate membra a grupului Aegis, presteaza servicii in domeniul publicitatii, in special consultanta de planificare media, servicii de media si achizitie de media. In Romania, Aegis Media detine intregul capital social al societatii comerciale Carat Romania, societate specializata in domeniul serviciilor media.

Tempo Media Advertising, este o societate infiintata in anul 2007 si este activa in sectorul publicitatii, pe piata serviciilor media. Potrivit datelor grupului britanic, Tempo Media, divizia media a Tempo Advertising, este una din cele mai mari agentii de publicitate independente din Romania, cu active brute de 1,3 milioane euro.

[P] Afla cum poti sa-ti imbunatatesti aerul din locuinta

Stiati ca umiditatea mare poate provoca probleme de respiratie si de adaptare la temperaturi mari?

328 vizualizari
ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Duminică