Adela Nicoara este noul PR manager al Agentiei de PR Millenium Communications. Un nou sef de PR vine si la agentia Ogilvy Public Relations, unde Ana Preda va fi managerul de comunicare pentru clientii aflati în portofoliul agentiei.

Din pozitia de PR manager al Millenium Communications, Adela Nicoara va continua, totodata, colaborarea cu agentiile Cohn&Jansen|Ashley&Holmes si Rusu+Bortun (agentie de strategie si manifestare de brand).

Cu o experienta de 13 ani în relatii publice, mass media si productie cinematografica, noul manager Ogilvy PR, Ana Preda, preia rolul de manager de reputatie si consultant de comunicare pentru clientii din portofoliul agentiei precum: Petrom, ING Bank, LG Electronics, Colgate-Palmolive, RTPR Allen & Overy, Sonae Sierra, Friesland, Diageo, Hilti, DuPont.

Millenium Communications este o companie infiintata in anul 1998, ca agentie de Relatii Publice si are, in prezent, trei divizii: PR, BTL si Proiecte proprii. Printre clientii agentiei se numara: Mercedes-Benz Romania, Ursus Breweries (Cupa Romaniei Timisoreana, Serbarile Timisoreana), Procter&Gamble, Delaco, Interamerican, Samsung si Cristalex.

Ogilvy Public Relations Worldwide/Bucuresti este biroul din Romania al Ogilvy PR Worldwide si ofera servicii specializate de corporate communication si consumer marketing.