O enciclopedie a pietei romanesti de media, dupa model wiki, in care oricine poate contribui prin adaugarea, corectarea si editarea de informatii, este ultimul "proiectel" anuntat de Iulian Comanescu pe blogul sau. MediaPedia.ro se afla, potrivit lui Comanescu, "undeva intre stadiul alpha si stadiul beta", cuprinzand, deocamdata, doar cateva zeci de articole.

"Este, asa cum se poate vedea, un wiki, in care incape cam tot ceea ce tine de mass media, advertising, comunicare, tehnologii conexe, din perspectiva romaneasca. Poate scrie oricine in el, ca in orice wiki, prin urmare, daca aveti placere, poftiti de o faceti - cineva va veni si va fasona articolele din punct de vedere tehnic si al conţinutului", scrie Iulian Comanescu.

Raspunzand mesajelor postate de vizitatori, el precizeaza ca orice fel de material este eligibil spre publicare pe MediaPedia.ro, "cat timp are legatura cu comunicarea". El atrage atentia, insa, ca "pe MediaPedia nu prea au ce cauta lucruri puse cu copy&paste, fiindca nu prea cresc valoarea site-ului".

Comanescu admite ca in prezent sunt unele informatii fara mare relevanta sau incorecte, insa "asta-i tocmai ideea wiki-urilor: sunt perfectibile si perfectionate de useri".

Comenteaza pe blogul lui Iulian Comanescu