Dan Diaconescu a inceput, marti, cel de-al cincilea episod al serialului sau "Jos labele de pe televiziunea poporului" cu imagini de la slujba organizata in foaierul Teatrului National din Bucuresti, unde a fost depus trupul neinsufletit al actorului Stefan Iordache. Dan Diaconescu apeleaza la memoria acestuia in razboiul sau cu CNA, amintind ca, la sfarsitul ultimului film al lui Iordache, "Ticalosii" (2007), acesta ii spune omului de televiziune, care are o aparitie in propriul rol, la o "pomana in viu": "Vezi ca poate iti inchid astia iar postul".

In filmul "Ticalosii", realizat in 2007 de regizorul Serban Marinescu, Stefan Iordache apare in rolul consilierului prezidential Didi Sfiosu. La finele filmului, acesta se intersecteaza cu Dan Diaconescu. In ipostaza de reporter, Diaconescu il ia pe "Didi Sfiosu" la intrebari, acesta raspunzand sec, in final: "Vezi ca poate iti inchid astia iar postul".

Ultimele imagini din film il prezinta pe Didi Sfiosu alaturi de propria sa cruce.

Marti, membrii CNA au raspuns "afirmatiilor calomnioase" pe care Dan Diaconescu le-a lansat la adresa Consiliului in ultimele zile, pe postul OTV, afirmand ca institutia nu isi insuseste banii proveniti din amenzi, bani pe care Diaconescu sustine ca vrea "sa-i recupereze pentru popor" prin desfiintarea acestui for.

La episodul 4 al serialului "Jos labele de pe televiziunea poporului", de luni seara, Dan Diaconescu spune ca s-au uitat cel putin un minut opt milioane de telespectatori.

Vezi secventa finala din filmul "Ticalosii":