Dragos Manac completeaza echipa de management de la HotNews.ro. El va conduce departamentul de Proiecte speciale incepand cu 1 octombrie 2008. Dragos are experienta in dezvoltarea si promovarea proiectelor online, conduce firma de proiectare SNS (System & Network Solutions) si magazinul virtual ghelir.ro.

HotNews.ro multumeste pe aceasta cale Biancai Vlaston, sub conducerea careia departamentul de proiecte speciale a fost creat, in urma cu doi ani, si lui Stefan Onica, pentru dezvoltarile recente.

HotNews.ro este primul ziar exclusiv online, dedicat informatiei de calitate. Lansat in 2000, sub denumirea revistapresei.ro, HotNews.ro a functionat, inca din prima zi, sub forma unui ziar continuu, cu actualizare 24 de ore din 24. HotNews.ro a fost fondat de o echipa de jurnalisti profesionisti, valoare in care a investit cu prioritate pe parcursul dezvoltarii sale. Astazi HotNews.ro este o sursa monitorizata de jurnalisti in egala masura cu cele mai importante agentii de presa.

Potrivit SATI, HotNews.ro este accesat lunar de peste 750.000 de vizitatori unici, are 3.000.000 de vizite si peste 10.000.000 pagini afisate lunar.