Povestea cu candidatura lui Toma Roman Jr. impotriva lui Tariceanu pare serioasa, in sensul ca omul de la "Jurnalul" o va lansa oficial duminica, la Green Hours, la ora 14.00. Experimentul electoral al lui Toma Roman Jr. e cuplat cu o serie de articole numita "Pestele’n balta", care va aparea in ziarul lui Tuca.

Avem prin urmare doua idei interesante cu privire la acoperirea media a campaniei: un ziarist-candidat la "Jurnalul" si anuntul de la "Adevarul", care a decis ca pur si simplu sa nu se ocupe de campanie. Teme de reflectie interesante pentru colegii de la "Evenimentul", "Gandul", "Cotidianul" sau "Romania libera".

Comunicatul de presa al lui Toma Roman Jr.:

Dragi colegi si "pretini",

Mario Vargas Llosa, dupa ce a candidat la presedentia Republicii Peru a publicat o carte autobiografica numita "Pestele in apa". Nu-s megaloman sa ma cred Llosa sI nici nu se organizeaza prezidentiale anul acesta, asa ca m-am decis sa candidez pentru un post de deputat in Colegiul Electoral 4 Ilfov, sustinut de catre Partidul Ecologist Roman. Din aceasta experinta va rezulta o serie de articole despre intamplarile mele electorale, publicata in Jurnalul National, care se va intitula "Pestele’n balta". Pe langa treaba jurnalistica intentionez sa atrag atentia asupra nesimtitilor care deverseaza, la propriu, cacat in Lacul Snagov, sufoca localitatile rurale de langa Bucuresti cu palate kitsch din beton sau taie fara autorizatie copaci.

Lansarea, felicitarile, masa sI dansul vor avea loc duminica, 5 octombrie, la orele 14, la clubul Green Hours de pe Calea Victoriei numarul 120 (sediul GDS). Va astept acolo, cu o cantitate semnificativa de tuica fara E-uri.

Comenteaza pe blogul lui Iulian Comanescu