Varsovia va gazdui, in perioada 28-29 octombrie, cea de-a doua editie a conferintei internationale dedicate internetului in regiunea Europei Centrale si de Est, Internet CEE, conferinta organizata de agentia de cercetare online Gemius. Potrivit unui comunicat al organizatorului, evenimentul va reuni liderii formatori de opinie in industria internetului din regiune, cu expertiza in domeniul extinderii pe pietele invecinate.

Printre vorbitori se numara Mike Hess (OMD), Slawomir Stepniewski (Isobar) si Fedor Virin (Mail.ru), care se vor referi la reteta succesului in e-business, precum si Wim Vermeulen (Ogilvy), Sasa Skoric (Oglasnik) si Vitaly Rubstein (Forticom UAB).

Conferinta va reuni 300 de delegati din Polonia, Rusia, Ucraina, Romania, Bulgaria, regiunea adriatica si tarile balcanice, printre ei numarandu-se reprezentanti ai agentiilor internationale si editori si furnizori de tehnologie.

Programul conferintei va fi impartit in patru blocuri de subiecte - Retele sociale, Modalitati noi de promovare pe internet, Televiziune online, respectiv Povesti de succes.

Evenimentul este organizat de Gemius SA, este patronat de Interactive Advertising Bureau, are drept partener principal pe internet Mail.ru (cel mai mare portal din Rusia) si are drept parteneri media Gazeta.pl, Onet.pl, Wirtualna Polska, Interia.pl, Mediarun.pl, Wirtualnemedia.pl, Marketing&More, Ipla, Money.pl, Interaktywnie.com si Polsat News (Polonia), RBC (Rusia), Ukrainian Business Portal (Ucraina), GSP.ro si HotNews.ro (Romania), Delfi (Lituania).