Ioana Lupea, care in ultima perioada a fost editorialist la Evenimentul Zilei, a fost numita vineri redactor-sef adjunct al publicatiei. Ea va lucra in conducerea editoriala a ziarului alaturi de redactorul-sef Vlad Macovei si mai multi editori coordonatori. Tot saptamana aceasta Costi Rogozanu a fost numit redactor-sef adjunct la Cotidianul, potrivit Mediafax, iar Petrisor Obae a scris pe Pagina de media ca Sabina Fati va fi numita redactor-sef adjunct la Romania libera.

Ioana Lupea a afirmat pentru HotNews.ro ca a acceptat propunerea ce-i fusese facuta recent, de catre conducerea publicatiei, pentru a ocupa postul de redactor-sef adjunct.

La inceputul acestei luni, Ringier, compania care editeaza Evenimentul Zilei, anuntase numirea lui Vlad Macovei in functia de redactor-sef, in locul lui Horia Ghibutiu, care va ramane senior editor in cadrul aceleiasi redactii. In septembrie fusesera numiti trei editori coordonatori - Serban Stoica, Silviu Sergiu si Adina Stan, care s-au alaturat editorilor coordonatori Calin Hera si Alin Paicu.

Ioana Lupea lucreaza la Evenimentul Zilei din 2005.

  • La Romania libera, unde s-au angajat in ultima vreme mai multi jurnalisti cunoscuti ai EvZ, Pagina de media anunta miercuri ca Sabina Fati, coordonatorul departamentului Eveniment-Opinii, urmeaza sa fie numita redactor-sef adjunct, alaturi de Lidia Moise si Laurentiu Manolache, sub conducerea redactorului-sef Dan Turturica si a redactorului-sef adjunct coordonator Eliade Balan.
  • Tot miercuri a fost confirmata numirea lui Costi Rogozanu in functia de redactor-sef adjunct la Cotidianul, potrivit Mediafax. Aceeasi pozitie este detinuta si de Liviu Avram, iar Adrian Ursu este redactor-sef din septembrie, dupa plecarea lui Razvan Ionescu la Adevarul Holding.