Clasamentele celor mai bogati romani, ce vor fi publicate saptamana viitoare de revista Capital, respectiv, Adevarul, prezinta "top 3"-uri diferite, potrivit Paginii de media. Sursa afirma ca in Adevarul Top 500 prima pozitie ar fi ocupata de Dinu Patriciu, in timp ce in clasamentul Capital Top 300 pe primul loc s-ar afla Becali. Reprezentantii celor doua echipe editoriale, contactati de Pagina de media, nu au confirmat datele prezentate.

Primii miliardari romani in Capital Top 300, potrivit Paginii de media (paginademedia.ro):

1. George Becali

2. Ion Tiriac

3. Dinu Patriciu

Primii miliardari in Adevarul Top 500, potrivit Paginii de media:

1. Cel mai probabil Dinu Patriciu

2. Cel mai probabil Ion Tiriac

Evenimentul Zilei, care face parte din grupul Ringier, alaturi de Capital, s-a limitat, vineri, sa prezinte doar cei "mai avuti imobiliari", conform topului realizat de saptamanalul economic si care va fi prezentat oficial martea viitoare. Potrivit sursei, cei mai instariti oameni din sectorul imobiliar sunt Dinu Patriciu, Gigi Becali si fratii Negoita.

Tot vineri, Comanescu nota pe blogul sau ca "interesant si palpitant e nu neaparat faptul ca Adevarul adauga 200 de pozitii in coada topului, cat ierarhia comuna, presupunand ca primii 300 vor fi aceiasi. Cati bani o sa aiba Voiculescu in Top 300 si cati in Top 500? Dar Becali? Dar proprietarul Adevarului, Patriciu?"

Curiozitatea este alimentata si de recentul anunt al KazMunaiGaz, grupul care a achizitionat anul trecut Rompetrol, ca a platit 1,6 miliarde de dolari pentru 75% din actiunile Rompetrol, in conditiile in care, la data tranzactiei, suma vehiculata se ridica la 2,7 miliarde de dolari.

Citeste mai mult: