Parlamentarii au validat, marti, cu unanimitate de voturi noii membri ai Consiliului National al Audiovizualului. Este vorba despre Narcisa Iorga, Mihai Malaimare, Christian Mititelu, Cristina Trepcea, Manuela Hodor si Elena Dinu.

Narcisa Iorga, sefa biroului de presa al PD-L, a fost propusa de Presedintie, deputatul PNL Mihai Malaimare si publicistul Christian Mititelu au fost propusi de Guvern, Cristina Trepcea a fost propusa din nou de PSD. Toti patru devin membri titulari ai Consiliului. Manuela Hodor, propusa de PSD, si Elena Dinu, propusa de Presedintie, vor fi membri supleanti in CNA.

UPDATE: Rapoartele de activitate pe 2007 ale SRTv, SRR si CNA au fost adoptate in unanimitate, marti, in plen, dupa ce in prealabil au fost votate in comisiile reunite de Cultura. Parlamentul a luat totodata act de raportul de activitate pe 2007 al Agerpres.

Potrivit raportului de activitate pe 2007, SRTv a incheiat anul trecut cu pierderi de 29.451.567 lei. In aprilie a.c., televiziunea publica prezenta rezultatul drept un succes, aratand ca in a doua jumatate a lui 2007, dupa instalarea noii conduceri, a fost "stopat declinul financiar" din prima parte a anului trecut.