Radio Total "intra in istorie" si lasa frecventa unui post nou, GoldFM, profilat pe muzica "oldies" si a carui lansare oficiala va avea loc luni, 27 octombrie, potrivit unui comunicat de presa. GoldFM va emite in Bucuresti, pe fosta frecventa Radio Total, 96,9 FM. Statia face parte din trustul Realitatea-Catavencu, alaturi de Radio Guerrilla si Realitatea FM.

GoldFM beneficiaza de o campanie de teasing pe canalele trustului Realitatea-Catavencu de la inceputul lunii septembrie. Potrivit comunicatului de presa, postul va functiona sub sloganul "Greatest Hits" si marseaza pe muzica din anii '60, '70 si '80, in ideea ca se va impune in fata posturilor cu acelasi profil prin playlist-ul promovat.

Potrivit reprezentantilor postului, GoldFM pastreaza de la Radio Total doar echipa si licenta, iar din punctul de vedere al resurselor, in cadrul grupului, va imparti doar spatiul redactional cu Radio Guerrilla. Dupa o lunga perioada in care investitiile in Radio Total au fost ca si inexistente, GoldFM va beneficia de tehnologie noua si de noi oameni in echipa, precum si de promovare pe piata.