Trei oameni cunoscuti in mediul online, Cristian Manafu, Dorin Boerescu si Aela Cotabita au lansat oficial, joi seara, Prodigy, agentie de comunicare dedicata in principal noilor media. Cristian Manafu a afirmat pentru HotNews.ro ca noua companie va acorda o atentie deosebita zonei de social media.

Noua companie se va concentra pe furnizarea de continut, comunicare pe bloguri si retele sociale, organizarea de evenimente, activitati de coaching pentru companii. Site-ul agentiei spune ca aceasta va avea o "abordare de 360 de grade" asupra proiectelor in care se va implica, deoarece comunicarea nu se mai limiteaza la servicii de PR.

In cadrul noii companii, Manafu are o participatie de 60%, Boerescu - 30%, iar Aela Cotabita 10%. Valoarea investitiei initiale se ridica la 20-25.000 de euro. Manafu, care isi va continua activitatea in cadrul Evensys, si Aela Cotabita (pana acum la agentia Godmother) vor activa in cadrul Prodigy ca "senior consultants", in timp ce Boerescu nu se va implica decat punctual in proiecte, continuandu-si activitatea la agentia interactiva Hyperactive si la alte proiecte ale sale.