La cateva zile dupa aparitia pe piata a volumelor "Adevarul 500 miliardari" si "Capital 300 Cei mai bogati romani", Ziarul Financiar anunta lansarea catalogului "Who's Who in business Romania", prezentat intr-un comunicat drept "cea mai ampla lucrare despre oamenii care tin in mainile lor businessuri de milioane de euro si destinele a mii de angajati". Daca primele doua titluri sunt clasamente ale averilor, catalogul ZF prezinta "cei mai importanti 1.000 oameni de business din Romania".

Potrivit Ziarului Financiar, este vorba despre un anuar care ii prezinta pe "primii 1.000 de oameni din companiile care conteaza in Romania", anuar ce va fi disponibil la chioscuri din 23 octombrie, la pretul de 25 de lei, in timp ce abonatii ZF il vor primi gratuit.

Potrivit anuntului de joi, ZF va organiza luni o masa rotunda cu "cativa dintre cei mai valorosi manageri si antreprenori romani". ZF precizeaza pe site-ul propriu ca in anuar "nu sunt cei mai bogati oameni din Romania, dar cu siguranta sunt cei mai bine pregatiti. Ei tin fraiele economiei romanesti".