Regia de publicitate online Boom a declarat ca a inregistrat o cifra de afaceri de 1,29 milioane euro pe al treilea trimestru, in crestere cu aproximativ 100% fata de anul trecut, anunta AdPlayers.

Vanzarile de 1,3 milioane euro pe al treilea trimestru se adauga veniturilor de aproape 3,4 milioane euro inregistrate pentru publicitate online in primele doua trimestre. Astfel, Regia de publicitate online Boom totalizeaza un volum de 4,8 milioane in primele 9 luni ale anului in curs.

La inceputul lunii, director de vanzari la regia de publicitate online Boom, Magda Zander a anuntat ca paraseste aceasta companie. Ea a refuzat sa infirme sau confirme daca se muta la grupul media Intact, care isi intareste echipa de vanzari de publicitate online si despre care circula informatia ca ar viza mai multi oameni din Boom.

In portofoliul Boom se regasesc mai multe site-uri mari ale grupului Intact, inclusiv GSP.ro (primul in Trafic.ro) si Jurnalul.ro. Potrivit Hartii publicitatii online, Boom este in prezent lider de piata pe segmentul regiilor online, cu un portofoliu de peste 120 de siteuri. Pe locul doi se afla ARBOinteractive (92 de siteuri), urmata de AdEvolution (76 de siteuri - inclusiv Antena3.ro) si MediaProInteractive (31 de siteuri).