RFI Romania include in noua sa grila o serie de emisiuni noi, inclusiv doua realizate impreuna cu HotNews.ro. Printre noutati se numara Jurnalul Economic, difuzat zilnic, la 8.33, in parteneriat cu HotNews.ro. Iar dupa incheierea campaniei electorale, de la 1 decembrie, jurnalistul HotNews.ro Dan Tapalaga va discuta tema de actualitate a saptamanii, alaturi de mai multi invitati, in cadrul emisiunii de seara "Discutia de luni".

Grila de toamna a RFI Romania include, incepand din 3 noiembrie, mai multe alte emisiuni noi: martea, Ovidiu Nahoi, redactor-sef adjunct Adevarul, va realiza "Vocile serii"; miercurea, Radu Paraschivescu propune "Dupa vorba, dupa sport"; joia, Dragos Ghitulete si jurnalisti de la Dilema Veche realizeaza "Punerea pe ganduri"; iar vinerea Dan Parvu "discuta despre arta si cultura in ArtCultura", potrivit unui comunicat RFI.

Pe parcursul campaniei electorale serile de luni sunt dedicate unor emisiuni pe teme politice cu candidatii la alegerile parlamentare, urmand ca din 1 decembrie intervalul sa fie preluat de emisiunea "Discutia de luni", realizata de Dan Tapalaga, jurnalist HotNews.ro.

O alta noutate a grilei este discutia pe care, in fiecare dimineata, intre 10.30 si 11.00, Magda Prelipceanu o are in direct cu ascultatorii despre subiectul zilei, ales in functie de actualitatea interna si internationala. Iar RFI Romania continua emisiunile consacrate, inclusiv cele trei duplexuri Bucuresti-Paris. "Noua grila a RFI propune in egala masura stabilitate si inovatie. Inovatia o reprezinta talk-show-urile de seara, gandite in primul rand pentru cei care se afla inca in masina. Alte radiouri vin cu muzica, RFI crede ca e o ora buna pentru discutie", potrivit lui Luca Niculescu, redactor-sef al postului de radio.

Asculta Jurnalul Economic RFI-HotNews
Editia din 3 Noiembrie