Teo Trandafir va parasi Prima TV, unde realizeaza emisiunea Teo Live, mai devreme decat prevedea contractul ei, a declarat ea pentru Pagina de media. Teo spune ca se lasa de televiziune si ca se simte depasita de evenimente. Motivul despartirii consta in faptul ca Prima TV nu a mai prelungit contractul cu echipa ce producea Teo Live, contract ce expira la sfarsitul acestui an.

Desi contractul dintre Prima TV si Teo Trandafir expira la sfarsitul anului viitor, ultima emisiune Teo Live va fi la finele acestei luni, in conditiile in care este pe cale sa expire contractul dintre casa de productie si postul de televiziune, conform declaratiilor facute de Teo pentru Pagina de media.

Ea afirma ca "nu prea mai avem unde sa facem televiziune cum stim noi", ca "mi se pare ca sunt prea depasita de evenimente" si ca "tragem din rasputeri sa ramanem impreuna. Habar nu am exact, dar putem sa ne ocupam de multe: firma de productie, de evenimente, de PR, marketing, orice".

UPDATE: Contactata de HotNews.ro, Magda Istrate, reprezentant PR Prima TV, a confirmat ca emisiunea moderata de Teo Trandafir, "Teo Live" se termina pe 28 noiembrie. Potrivit acesteia, postul va anunta peste trei saptamani numele si formatul emisiunii care ii va lua locul.

Potrivit unui comunicat Prima TV, "in urma negocierilor dintre conducerea postului Prima TV si Teo Trandafir privind continuarea emisiunii Teo Live anul viitor, ambele parti au cazut de comun acord asupra incheierii colaborarii".

Comunicatul arata ca despartirea de Teo s-a produs in conditii amiabile, "contrar speculatiilor vehiculate in presa". "Desi Teo Trandafir este o vedeta consacrata, indragita de telespectatorii din Romania, emisiunea Teo Live nu a raspuns asteptarilor publicului-tinta al postului Prima TV", precizeaza, insa, comunicatul.

Citeste interviul lui Teo Trandafir pe Pagina de media