"Adevarul" este cea mai noua publicatie care apeleaza la distributia de carte ca parte a strategiei de marketing. Adevarul Holding a anuntat miercuri ca incepand din 13 noiembrie, "Adevarul" va aparea, joia, insotit de o carte, parte a colectiei "100 de carti pe care trebuie sa le ai in biblioteca". Aceasta colectie este lansata de Editura Adevarul Holding si contine volume "tiparite in editie de lux si legate in piele ecologica", potrivit unui comunicat de presa.

Cartile vor fi distribuite in perioada noiembrie 2008-octombrie 2010. Primele doua carti, "Notre Dame de Paris" (Victor Hugo) si primul volum din "Marile Sperante" (Charles Dickens) vor fi oferite gratuit, impreuna cu Adevarul, in primele doua saptamani ale promotiei. Pretul aplicat celorlalte 98 de titluri va fi de 9,99 de lei.

Adevarul spune ca pentru acest proiect s-a lucrat peste un an si ca "s-a investit masiv".

Este a doua colectie de romane din presa romaneasca, dupa colectia Cotidianul. Romania libera, Capital, Financiarul si Saptamana Financiara au sau au avut, la randul lor, inserturi de carte - de la enciclopedii si atlase la lucrari despre sanatate sau carti pentru copii.

Editura Adevarul Holding a lansat, in urma cu un an, si o colectie de carte de lux, cu volume disponibile in librarii sau online.