Orlando Nicoara, directorul general al Media Pro Interactive, a cumparat Monden.info, site pe structura de blog, dedicat informatiilor din domeniul muzical, a afirmat el marti pentru HotNews.ro. Nicoara a precizat ca a platit "cateva zeci de mii de euro" pentru acest blog, pornit de bloggerii Cristina Chipurici (Pyuric) si Bobby Voicu. Monden.info titreaza, marti, in legatura cu aceasta vanzare: "S-a vandut primul blog din Romania!". Pe blogul propriu, Bobby Voicu face trimitere la Startups.ro, care spune ca tranzactia s-a incheiat "pentru o suma cuprinsa intre 30.000 si 50.000 de euro".

Orlando Nicoara a afirmat ca este in continuare "interesat de oportunitatile online ce nu contravin cu proiectele MPI", fie ele bloguri sau site-uri de alta natura. El a afirmat ca Monden.info "este un blog pentru ca asa au ales ei sa-l structureze", dar ca a optat sa preia acest site deoarece "este pozitionat foarte bine pe zona sa", cu potential ridicat, beneficiind si de "o echipa care functioneaza foarte bine". Nicoara a precizat ca intentioneaza sa investeasca in dezvoltarea site-ului si extinderea echipei.

Pe blogul propriu, Orlando Nicoara precizeaza: "De ce? pt ca Bobby si Ada vroiau sa vanda, pt ca e pe un domeniu interesant, pt ca are potential mare, pt ca Pyuric stie ce vrea si stie ce sa faca pe acest proiect si, nu in ultimul rand, pentru ca trebuia sa se apuce cineva (si) de cumparat bloguri".

Startups.ro il citeaza pe Bobby Voicu spunand ca "tranzactia nu are o valoare foarte mare, comparativ cu altele din online-ul romanesc - trilulilu.ro sau eRepublik.com. Dar este un proiect mic, pornid cu investitie minima si vandut pe o suma ok, in mai putin de doi ani".

Potrivit propriei prezentari, Monden.info are circa 4.000 de cititori unici pe zi, circa 9.000 de vizualizari pe zi si peste 1.000 de abonati si "nu este un blog tipic de monden/showbiz, este un blog de muzica, fara barfe sau informatii scandaloase despre vedete de plastic".