Mai multi adolescenti imparteau, miercuri, la Piata Sudului din Berceni exemplare dintr-o "editie speciala Ziua", "dedicata" candidatului Aliantei PSD-PC in colegiul Bucuresti S8, Dan Voiculescu. Titlul mare de pe prima pagina exprima clar obiectivul acestei editii speciale de patru pagini, ce poarta insemnele grafice ale ziarului Ziua, indemnand: "Nu votati Voiculescu".

In a doua jumatate a primei pagini, ziarul sustine ca "avem de unde sa alegem" deoarece "Contracandidatii lui Voiculescu sunt persoane nepatate". Sunt listate fotografii ale contracandidatilor, insa cea a candidatului PD-L Razvan Ionescu este de doua ori mai mare decat celelalte.

Editia speciala reia, intr-un limbaj agresiv, pe toate cele patru pagini, acuzatiile pe care Ziua le-a formulat la adresa lui Dan Voiculescu de-a lungul timpului si concentrate, in ultimele luni, intr-o campanie intensiva impotriva acestuia - de la cele legate de averea lui Ceausescu si colaborarea cu Securitatea la cele de implicare in afaceri necurate si pana la faptul ca "si-a batut joc de angajatul sau Dan Diaconescu". Atacurile la adresa candidatului PSD-PC continua pana si intr-o integrama publicata pe ultima pagina.

Editia speciala este semnata "Departamentul Anchete" si se adreseaza tinerilor din colegiul unde candideaza Dan Voiculescu, dupa cum reiese din sloganul publicat deasupra titlului de ziar: "Tineri, iesiti la vot ca sa nu-l mai vedem pe Dan Voiculescu in Parlament!"

Pana la ora publicarii acestui material, reprezentantii ziarului Ziua nu au putut fi contactati pentru a da detalii referitoare la initiativa editoriala.