Postul de business The Money Channel se va numara printre televiziunile care dedica emisiuni speciale zilei alegerilor, anuntand ca, duminica, va avea un program special intitulat "Investeste in Romania". Acesta va include dezbateri, stiri si interventii live in care alegerile vor fi privite prin prisma economica.

Potrivit unei informari a postului, duminica, intre orele 10:00 si 19:00, canalul de business va prezenta Romania "asa cum este vazuta de strainii din business, de reprezentantii ambasadelor, de agentiile de presa straine, dar si de romanii din strainatate".

Apoi, incepand de la ora 19:00, Daniel Apostol va discuta cu jurnalistii Hotnews.ro, in cadrul emisunii „Meet The Press". The Money Channel va transmite live din redactia HotNews.ro, unde vor fi prezenti Cristian Pantazi, redactor-sef, Dan Tapalaga, editor coordonator si Adrian Novac, coordonator newsroom.

De la 20:00, la emisiunea "Guvernul de criza", Dan Suciu va discuta cu Mihai Ionescu, presedintele Asociatiei Nationale a Exportatorilor si Importatorilor din Romania (ANEIR) si Cristian Pravan, secretarul general al Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR) pe marginea solutiilor pe care trebuie sa le adopte un guvern intr-o perioada de criza.

Iar imediat dupa inchiderea urnelor, la 21:00, The Money Channel va oferi telespectatorilor primele estimari ale rezultatului votului, moment in care va transmite si o editie speciala dedicata business-ului si alegerilor, privite prin perspectiva potentialilor castigatori. Editia speciala, unde vor fi interventii live, va fi moderata de Radu Soviani.