Reteaua de relatii publice Action Global Communications a semnat un parteneriat "de exclusivitate" cu Financial Times pentru vanzarea de spatii publicitare in Romania. Potrivit unui comunicat al retelei, parteneriatul "este rezultatul cooperarii reusite, vreme de 15 ani, a Financial Times cu biroul central al agentiei din Nicosia, Cipru, si de trei ani cu biroul din Atena".

In comunicat este citata Ruxandra Scortea, managing director Action Global Communications Romania, potrivit careia "Romania este, cu siguranta, una dintre cele mai promitatoare piete din regiune si intentionam sa folosim experienta noastra in domeniul consultantei pentru a oferi suportul si consilierea necesara companiilor locale si institutiilor publice de a obtine expunerea necesara dezvoltarii afacerilor".

Action Global are birouri in majoritatea tarilor din Europa Centrala si de Est, fostele republici sovietice, Orientul Mijlociu si Africa de Nord. In Romania, reteaua ofera servicii de consultanta in comunicare si relatii publice pentru companii precum Bancpost, british Airways, Boehringer Ingelheim, Enel, Honeywell, OMV, Porsche Finance Group si Voestalpine.