Cotidianul Business Standard a avut, in perioada aprilie-iunie a.c., vanzari medii pe aparitie de 6.645 exemplare, majoritatea abonamente, alte 7.100 de exemplare fiind distribuite gratis in medie pe aparitie, conform primelor cifre de difuzare disponibile pentru cotidianul economic al grupului Realitatea-Catavencu, cifre anuntate miercuri de BRAT.

Tot in trimestrul doi a fost auditat in premiera si saptamanalul Money Express. Acesta are, potrivit BRAT, vanzari de 5.100 de exemplare in medie pe aparitie, alte 4.800 de exemplare fiind distribuite gratis.

Tirajul brut, in trimestrul al doilea, a fost de 16.612 exemplare in medie pe aparitie pentru Business Standard si de 14.281 de exemplare in medie pe aparitie pentru Money Express.

Iann observa pe blogul sau, analizand aceste date si comentand pe marginea celor referitoare la Money Express, ca "saptamanalele economice pe format de revista si hartie glossy nu reusesc sa se impuna la chioscuri (atat Business Magazin, cat si Money Express, Business Week cu atat mai putin)".